Appartementen


In de gerenoveerde woonboerderij uit 1886 bevinden zich de drie 2-persoonappartementen: Zeealsem, Zeekraal en Zeewinde. In alle appartementen zijn honden toegestaan indien ze niet alleen achter gelaten worden in het appartement, dit in verband met geluidoverlast voor andere gasten. De appartementen hebben een eigen WIFI verbinding en een parkeerplaats. De ruim ingerichte appartementen hebben hun eigen charmes.

De Zeealsem en Zeekraal:

De appartementen zijn gelijkvloers met vloerverwarming en hebben een aparte slaapkamer en badkamer. De woonkamer heeft een open keuken en schuifdeuren naar het terras. Deze knusse appartementen beschikken over een 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine en een filter koffiezetapparaat. In de slaapkamer bevinden zich twee 1-persoons boxspring bedden, 4-seizoenen dekbed en extra hoofdkussens. 

De Zeewinde:

Is een iets groter appartement met een aparte slaapkamer en badkamer. Dit appartement is ook gelijkvloers en is helemaal voorzien van vloerverwarming. De keuken van de Zeewinde beschikt over een 4-pits gasstel, koelkast, vriezer, afwasmachine en een filter koffiezetapparaat. In de slaapkamer bevinden zich twee 1-persoons boxspring bedden, 4-seizoenen dekbed en extra hoofdkussens.